Samen genieten van het theehuis en de binnentuin

Je koopt straks niet alleen een woning in het Landscronerhof, maar je krijgt er ook een theehuis met veranda waar je een terras creëert én een binnentuin bij. Samen met je mede-hofbewoners ga je hier activiteiten organiseren. Dit kan van alles zijn: van theater- en zangles én koekjes en potten bakken in het theehuis tot samen een moes- of een bloemenpluktuin creëren in de binnentuin.

Samen het theehuis inrichten

Het theehuis heeft een oppervlakte van ca. 30 m2 en wordt casco aan jou en je nieuwbakken mede-hofbewoners opgeleverd. Ontwikkelaar AM stelt een budget beschikbaar aan de Vereniging van Eigenaars om het theehuis mee af te bouwen. Wat zijn bijvoorbeeld jullie gemeenschappelijke interesses? Is dat theater en muziek, dan kun je het theehuis zó inrichten dat je er kleine concertjes en voorstellingen in kunt organiseren. Houden jullie meer van iets culinairs koken of bakken? En gezellig samen eten? Dan is een goed uitgeruste keuken met allerhande handige apparatuur een fijn idee. Uiteraard mét grote eettafel. En wat ’s middags en ’s avonds voor gezellig tafelen wordt gebruikt, kan ‘s ochtends natuurlijk best een yogastudio zijn.

landscronerhoflandscronerhoflandscronerhoflandscronerhoflandscronerhoflandscronerhoflandscronerhof

Genieten onder de dakplataan

Wanneer je het Landscronerhof binnenkomt, wandel je onder een kleurrijke en geurende pergola met blauwe regen of clematis door. Door deze pergola’s en de gebakken straatklinkers die nét een andere kleur hebben dan de rest van Weespersluis, ervaar je dat je de beslotenheid van een hof betreedt. Eerst zie je gras, een lage haag en verschillende fijne fruitbomen, met in de lente een verscheidenheid aan bloesems en ’s zomers fruit. In het midden twee halve ronde houten banken onder een fraaie dakplataan. Hier genieten jij en je buren ’s zomers heerlijk van de schaduw en de bloemenpracht die rondom de bankjes groeit. In de winter een schilderachtig landschap om naar te kijken. Een landschapsarchitect heeft hiervoor een plan gemaakt zodat er elk jaargetijde iets kleurrijks bloeit. Dichter bij het theehuis is ruimte voor een picknicktafel en een kruiden- en/of moestuin. Of een bloemenpluktuin. Dit mogen jij en je buur zelf invullen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project