Lanenrijk

In Weesp, in het nieuwe woonlandschap Weespersluis, komt de nieuwe wijk Lanenrijk. Weespersluis, en ook Lanenrijk, wordt gebouwd in de fin de siècle architectuurstijl. Een stijl die teruggrijpt op de architectuur van rond de eeuwwisseling naar de 20e eeuw. Kenmerkend voor deze stijl zijn de rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers over een of meer verdiepingen met puntdak en een grote variëteit in kleur van metselwerk, bakstenen en kozijnen. Ook de buitenruimtes zijn divers zoals voortuinen, veranda’s en balkons. De woningen hebben een voortuin met een mooie haag of gedecoreerd hekwerk.

Fase 1b - Type ZilverreigerFase 1b - Type FuutFase 1b - Type TuinfluiterFase 1b - Type Jan van GentFase 1b - Type Zomertaling

40 Herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande landhuizen

Fase 1b van Lanenrijk bestaat uit 30 statige herenhuizen (waarvan 15 hoekwoningen), 2 vrijstaande landhuizen en 8 riante twee-onder-een-kapwoningen. De verschillende woningen liggen verspreid door het gebied. Sommige met de tuin aan het water, andere woningen met de voorzijde georiënteerd op het water. Altijd midden in het groen; groene hofjes of brede singels of lanen met groene perken en bomen in het midden.

Er zijn 3 typen herenhuizen: de Zomertaling, de Parelduiker en de Tuinfluiter. Van de twee-onder-een-kapwoningen zijn 3 verschillende types: de Jan van Gent, de Fuut en de IJsduiker. En er is een vrijstaand landhuis de Zilverreiger. Alle woningen hebben een eigen unieke gevel en verschijning, sommige met erkers met balkon er bovenop, andere met een zij-uitbouw met grote raampartijen. Geen woning is gelijk. Het onderscheid tussen de woningtypes zit in de woningdiepte, -breedte en de plafondhoogte. De woningen variëren van ca. 130 tot 242 m2.

De woningen hebben alle vloerverwarming, zonnepanelen op het dak, keramische dakpannen (tuile de nord) en parkeerplaatsen op eigen terrein of in het openbaar gebied. De woningen zijn goed geïsoleerd door drielaags glas, koel in zomer en lekker behaaglijk in winter. De woning wordt verkocht met een mooie kwalitatieve keuken en badkamer. Kies je deze liever zelf, dan kan dat ook.

Eigen woonwensen

De woningen van Lanenrijk zijn makkelijk aan te passen aan jouw eigen woonwensen. Wil je een veranda met balkon erop, een extra badkamer of slaapkamer? Dat kan! Ook een grotere woonkamer behoort tot de mogelijkheden. En wil je het jezelf makkelijk maken, dan kun je ook je hele woning (de muren en de vloeren) door ons laten doen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project