Lanenrijk

In Weesp, in het nieuwe woonlandschap Weespersluis, komt de nieuwe wijk Lanenrijk. Weespersluis, en ook Lanenrijk, wordt gebouwd in de fin de siècle architectuurstijl. Een stijl die teruggrijpt op de architectuur van rond de eeuwwisseling naar de 20e eeuw. Kenmerkend voor deze stijl zijn de rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers over een of meer verdiepingen met puntdak en een grote variëteit in kleur van metselwerk, bakstenen en kozijnen. Ook de buitenruimtes zijn divers zoals voortuinen, veranda’s en balkons. De woningen hebben veelal een voortuin met een mooie haag of gedecoreerd hekwerk.

Fase 1b - Type ZilverreigerFase 1b - Type FuutFase 1b - Type TuinfluiterFase 1b - Type Jan van GentFase 1b - Type Zomertaling

Nog 1 woning te koop, de bouw is al gestart.

In fase 1b is nu nog 1 woning te koop. Het gaat om de vrijstaande woning van het type Zilverreiger (bnr 144). Ingeval u hierover meer informatie wilt, klik dan hier. Ingeval u interesse heeft kunt u uw gegevens invullen danwel rechtstreeks contact zoeken met één van de betrokken makelaars.

AM start na de zomer de verkoop van nieuw woning-aanbod.

Na de verkoop van de eerste woningen in Weespersluis start AM na de zomer de verkoop van een divers aanbod van 48 gasloze woningen en appartementen in deelplan 1b2.

De 18 2-kamer appartementen zijn circa 60 m2 groot en de 12 zogenaamde beneden- en bovenwoningen (3 kamers) variëren in grootte van circa 80 tot 85 m2. De 4 benedenwoningen zijn 1 laags en bevinden zich op de begane grond. De 8 bovenwoningen zijn 2-laags en bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. De appartement gebouwen zijn steeds 3-laags. De appartementen en beneden- en bovenwoningen zijn gasloos en zullen o.a. worden voorzien van zonnepanelen. De hiervoor genoemde woningen zijn zogenaamde starterswoningen. Aan de toewijzing van deze woningen kunnen voorwaarden worden verbonden.

De 6 grondgebonden hoek- en 12 tussenwoningen kennen een gebruiksoppervlakte van circa 107 tot 129 m2 en beschikken standaard o.a elk over drie slaapkamers. Deze woningen worden elk voorzien van een eigen bodemwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen.

Mulleners en Mulleners Architecten uit Haarlem maakt de ontwerpen van de woningen in de kenmerkende fin-du-siecle architectuurstijl die ook in de eerdere fasen in Weespersluis is terug te vinden.

Dit deelplan is gelegen aan de westzijde van de plannen die tot nu toe zijn gerealiseerd.

Belangstelling in het aanstaande aanbod van nieuwbouw van Lanenrijk?

Schrijf je nu in als geïnteresseerde

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project