Samen leven in een sfeervol hofje

Lijkt het jou leuk om in een sfeervol hofje te wonen én samen met je buren leuke activiteiten te ondernemen? Dan is het Landscronerhof in Lanenrijk écht iets voor jou. In het hofje woont een gezellige en diverse mix van bewoners. Jong en oud, gezinnen en alleenstaande ouders, stellen en singles. Allemaal met eenzelfde mentaliteit, namelijk dat je iets wilt betekenen voor je buur en elkaar een handje wilt helpen als dat nodig is. Iedereen heeft hetzelfde idee over wonen in een hof: je hoeft de deur niet bij elkaar plat te lopen, maar je vindt het wel leuk om samen dingen te ondernemen. Én je bent er voor elkaar. In het Landscronerhof heerst een warm buurtgevoel.

landscronerhof

Je woont hier op jezelf, maar tóch ook samen. Daarom heb je in het Landscronerhof naast je eigen woning met privé tuin, ook iets extra’s. Een fijne gemeenschappelijke binnentuin waar je je buren ontmoet én een sfeervol theehuis waarin jij samen met je mede-hofbewoners leuke activiteiten kunt organiseren. Denk bijvoorbeeld aan samen koken, yogalessen, mini-concertjes, schildersateliers, een gezellig buurtfeest of samen een kop koffie drinken. Samen ga je ook de binnentuin onderhouden. Jij en je buren vormen samen een kleine en betrokken community, waarin er voldoende vrijheid is om te bepalen wat en hoeveel je samen wilt doen.

Tien woningen in het Landscronerhof

Er komen tien woningen in het Landscronerhof: acht hofwoningen van het type IJsvogel en twee herenhuizen van het type Zomertaling die de entree naar het hofje markeren. De hofwoningen zijn flexibel in te delen, afhankelijk van welke behoeften je hebt of in welke levensfase je zit. Standaard heeft de woning de keuken en een ruime woonkamer op de begane grond en de slaapkamers boven. Ben je minder mobiel of meer op leeftijd, dan kun je ook kiezen voor een traplift of om de woonkamer, de keuken én een slaap- en badkamer beneden te realiseren. Op de eerste verdieping bevinden zich dan nog twee extra slaapkamers. De twee woningen van type Zomertaling liggen tegenover elkaar aan de entree naar het Landscronerhof. Deze ruime familiehuizen hebben een grote gezellige open leefkeuken en een fijne woonkamer. De entree naar de woning bevindt zich in het hof. De zijkant van de woning is georiënteerd op het water.

Theehuis en binnentuin

Je koopt straks niet alleen een woning in het Landscronerhof, maar je krijgt er ook een theehuis én een binnentuin bij. Samen met je mede-hofbewoners ga je hier activiteiten organiseren. Dit kan van alles zijn: van theater- en zangles én koekjes en potten bakken in het theehuis tot samen een moes- of een bloemenpluktuin creëren in de binnentuin. Lees meer over het theehuis en de binnentuin >>

Interesse

Geïnteresseerd in wonen in het Landscronerhof? Schrijf je dan in als belangstellende. Dan ben je als eerst op de hoogte van wanneer de verkoop start.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project