Homestudios

Begeleiding op weg naar uw nieuwe thuis

Als u al wel eens een nieuwbouwwoning hebt gekocht, weet u het als geen ander; onderweg naar een nieuw thuis valt er heel wat te kiezen. Gelukkig staat u er niet alleen voor: Homestudios begeleidt u bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die u nodig heeft, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Mijn Homestudios

Alle kopersopties (oftewel manieren waarmee u van uw nieuwe huis een persoonlijk thuis kunt maken) van uw favoriete bouwnummers ontdekt u op Mijn Homestudios voor Lanenrijk 2A2. Van extra lichtpunten tot een keuken die volledig voldoet aan al uw wensen; op Mijn Homestudios krijgt u snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat u een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij u past.

Uw eigen woonadviseur

Nadat u het koopcontract heeft getekend, neemt de woonadviseur contact met u op. U krijgt toegang tot een uitgebreide online omgeving voor kopers én u ontvangt een uitnodiging voor uw bezoek aan het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens dat bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en een keukenspecialist u bij het maken van keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor uw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijgt u de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om uw nieuwe thuis! De keuzes die u maakt, komen écht tot leven in het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar uw keuzes maakt voor uw nieuwe thuis.

U merkt het; Homestudios voor Lanenrijk 2A2 is er speciaal om u en andere toekomstige bewoners van de koopappartementen te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat u een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat u straks, als u heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project