Waterrijk 4A3

Waterrijk 4A3 is een rijk van eilandjes waarbij landelijk én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bootjes, steigers, bruggen en haventjes kenmerken de rijke beleving van het water in dit deel van Weespersluis. Landelijk, waterrijk, ontspannen, robuust, een tikkeltje chique én oer Hollands. We omschrijven de stijl dan ook als ‘Hollands Water’. De huizen en de architectuurstijl zijn geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist. In Waterrijk staan alle woningen op riante kavels. Je vindt hier voornamelijk royale twee-onder-een-kapwoningen en prachtige vrijstaande villa’s.

Waterrijk 4A3

Waterrijk 4A3 wordt aan 2 kanten omzoomd door water. Deze nieuwe buurt bevindt zich bij de entree naar Weesp, in het meest noordelijke deel van Weespersluis. Een prachtige buurt met 7 riante vrijstaande villa’s en 30 royale twee-onder-een-kapwoningen in een groene natuurlijke omgeving. Twaalf woningen liggen met de tuin aan het water en alle woningen hebben een voor- én een achtertuin, veel ruimte om het huis en 2 parkeerplekken op eigen terrein. De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en eigentijds. Altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht.

WaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijk
De impressies geven een indruk van Waterrijk 4A3.

Twee-onder-een-kapwoningen

Totaal komen er 30 twee-onder-een-kapwoningen. Hiervan variëren 22 woningen van ca. 200 tot 240 m2 en hebben 5 slaapkamers. Een aantal beschikt over twee badkamers. Daarnaast komen er 8 moderne levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen met een slaapkamer beneden. Deze zijn ca. 163 m2 en hebben totaal 3 slaapkamers.

Vrijstaande villa’s

De 7 vrijstaande villa’ variëren in grootte van 251 tot 263 m2 en beschikken over 5 slaapkamers. Geweldige familiehuizen met voldoende ruimte en privacy voor het hele gezin. De villa’s hebben een zeer ruime woon- en leefkeuken van 30 tot 35 m2.

Verkoop Waterrijk 4A3

De verkoop van Waterrijk 4A3 staat gepland voor de zomer van 2020. Schrijf je in als belangstellende, dan infomeren we je over de ontwikkelingen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project