Waterrijk 4A3: landelijk chique bij de Vecht

Waterrijk is een rijk van eilandjes waarbij landelijk chique én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bootjes, steigers, bruggen en haventjes kenmerken de rijke beleving van het water in dit exclusieve deel van Weespersluis. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in o.a. ’t Gooi. Hier geniet je in alle rust van de nabijheid van de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse plassen.

35 Stijlvolle villa’s

In Waterrijk 4A3 komen 28 stijlvolle twee-onder-een-kapvilla’s en 7 luxueuze vrijstaande villa’s op riante kavels, aan vier kanten omringd door water en aan de noordkant door ’t Breedland, een prachtig uitgestrekt natuurgebied. De villa’s hebben alle royale woon- en leefkeukens, riante livings met tuinkamers, lichtinval van drie of zelfs vier kanten en indrukwekkende tuinen. Hier ervaar je een aangenaam gevoel van totale rust en privacy.

Waterrijk Halve MaenWaterrijk Halve MaenWaterrijk Halve MaenWaterrijk Halve MaenWaterrijk Halve MaenWaterrijk Halve MaenWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijkWaterrijk Halve Maen
De impressies geven een indruk van Waterrijk 4A3.

Verkoopbrochure Waterrijk 4A3

We hebben een limited edition van de verkoopbrochure in print. Wil je deze thuis ontvangen, vraag hem dan aan >>>

Van romantische tot moderne eigentijdse architectuur

De villa’s in Waterrijk zijn geïnspireerd door de sfeer van villawijken in Bloemendaal, ’t Gooi en Wassenaar gebouwd aan het begin van de 20e eeuw. De architectuurstijl van Waterrijk 4A3 varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en eigentijds. Wat de villa’s gemeen hebben, is dat ze zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Tot in de kleinste details is nagedacht over de rijke uitstraling van Waterrijk. Aan iedere zijde van de villa is de grootst mogelijke aandacht besteed, zodat er geen voor-, achter- of zijkant bestaat. Elke zijde is met evenveel zorg ontworpen. Het landelijke karakter van Waterrijk 4A3 zie je terug in de grote dakvlakken, lage goten en het gebruik van lichte natuurlijke materialen. De villa’s sluiten goed aan bij het natuurlijke landschap.

Lees hier meer over het aanbod in Waterrijk 4A3 >>>

Verkoop Waterrijk 4A3

Er zijn nog enkele exclusieve villa’s in Waterrijk 4A3 in verkoop. Schrijf je in op een van de villa’s.

Meer informatie over de verschillende villa’s >>>

Verkoopdocumentatie

Alle verkoopdocumentatie zoals plattegronden, opties en contractdocumenten vind je hier >>

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project