Lanenrijk 2A2

Lanenrijk 2A2 wordt aan vier zijden omzoomd door water. Letterlijk op een eilandje. Deze mooie nieuwe buurt in Lanenrijk komt aan de Gouw, het water midden in Weespersluis te liggen. Hier woon je straks vlakbij het haventje en de locatie waar de winkels in Weespersluis komen. De woningen worden gebouwd in de voor Weespersluis kenmerkende Fin de siècle architectuurstijl met rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers en een grote variëteit in kleur van metselwerk, bakstenen en kozijnen.

Tweede fase Lanenrijk 2A2 – 53 woningen in verkoop

In deze tweede fase van Lanenrijk 2A2 gaan 53 herenhuizen en villa’s in verkoop. In totaal gaan de 108 woningen in Lanenrijk 2A2 in drie fases in verkoop. Deze fase gaan drie verschillende woningtypen in verkoop: statige herenhuizen, luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en één royale vrijstaande villa. De twee-onder-een-kapvilla’s en de vrijstaande villa hebben alle een royale tuin aan het water. Dat is heerlijk thuiskomen! In Lanenrijk 2A2 is het heerlijk wonen in een parkachtige omgeving, altijd dichtbij het water.

Albatros LanenrijkLanenrijk - AlbatrosLanenrijk - IJsvogelLanenrijk IJsvogelLanenrijk De OeverloperLanenrijk De OeverloperLanenrijk Type GLanenrijk de Zomertaling

De impressies geven een indruk van Lanenrijk 2A2.

Rijk gedecoreerde woningen

De woningen worden gebouwd in de Fin de siècle architectuur (uit de periode rond 1900), een rijk gedecoreerde stijl die teruggrijpt op de bouwstijl en de rijke uitstraling van historische buitenplaatsen langs de Vecht. Alle woningen in Lanenrijk zijn verschillend. Een verscheidenheid aan kleuren van metselwerk of baksteen, donkere of lichte kozijnen, verdiepingshoogtes en verhoogde kappen. Kenmerkend voor de Fin de siècle architectuurstijl en de woningen in Lanenrijk zijn de binnen-buitenruimtes zoals erkers, loggia’s, veranda’s en serres. Hiermee verleng je als het ware je voor- of achtertuin en haal je letterlijk de natuur naar binnen.

Lanenrijk 2A2 De Albatros Interieur impressieLanenrijk 2A2 De Oeverloper Interieur impressieLanenrijk 2A2 De IJsvogel Interieur impressieLanenrijk 2A2 De Zeearend Interieur impressieLanenrijk 2A2 De Zeearend Interieur impressie

De interieur impressies geven een indruk van de woningen in Lanenrijk 2A2.

Verkoop Lanenrijk 2A2

De verkoop van de 53 woningen in Lanenrijk 2A2 is gestart. Tot en met woensdag 19 augustus 12.00 uur kun je je inschrijven op een woning van jouw keuze. Schrijf je in op een van de woningen.

Meer informatie over de woningen >>

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project