Lanenrijk 2A2

Lanenrijk 2A2 wordt aan vier zijden omzoomd door water. Letterlijk op een eilandje. Deze mooie nieuwe buurt in Lanenrijk komt aan De Gouw, het water midden in Weespersluis te liggen. Hier woon je straks vlakbij het haventje en de locatie waar de winkels in Weespersluis komen. De woningen worden gebouwd in de voor Weespersluis kenmerkende Fin de siècle architectuurstijl met rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers en een grote variëteit in kleur van metselwerk, bakstenen en kozijnen.

Wonen in een parkachtige omgeving

In Lanenrijk 2A2 komen vier verschillende woningtypen in gevarieerde verschijningsvormen: statige herenhuizen, bijzondere hofwoningen, luxueuze twee-onder-een-kapwoningen en royale vrijstaande villa’s. Hier is het heerlijk wonen in een parkachtige omgeving, dichtbij het water. De bovenkant van Lanenrijk 2A2 grenst aan de Gouw; het water midden in Weespersluis. Over het water ligt een steiger zodat je kan genieten van de rust om je heen.

LanenrijkLanenrijkLanenrijkLanenrijkLanenrijkLanenrijkLanenrijk
De impressies geven een indruk van Lanenrijk 2A2.

Rijk gedecoreerde woningen

De woningen worden gebouwd in de Fin de siècle architectuur (uit de periode rond 1900), een rijk gedecoreerde stijl die teruggrijpt op de bouwstijl en de rijke uitstraling van historische buitenplaatsen langs de Vecht. Alle woningen in Lanenrijk zijn verschillend. Een verscheidenheid aan kleuren van metselwerk of baksteen, donkere of lichte kozijnen, verdiepingshoogtes en verhoogde kappen. Kenmerkend voor de Fin de siècle architectuurstijl en de woningen in Lanenrijk zijn de binnen-buitenruimtes zoals erkers, loggia’s, veranda’s en serres. Hiermee verleng je als het ware je voor- of achtertuin en haal je letterlijk de natuur naar binnen. Prachtig tijdens alle seizoenen!

Lees hier meer over het toekomstig woningaanbod in Lanenrijk 2A2 >>>

Verkoop Lanenrijk 2A2

De verkoop van Lanenrijk 2A2 is gepland voor de zomer van 2020. Schrijf je in als belangstellende, dan informeren we je over de ontwikkelingen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Slijkstraat  36
1381 BA  WEESP
0294432323
nieuwbouw@demakelaars.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl
Ligging van het project